Català / Castellano
 

Newsletter

Newsletter

REGISTRA'T AL NEWSLETTER

Subscriu-te al Newsletter de Sant Cugat Centre Comercial i et mantindrem informat de notícies i futures promocions que realitzarem al centre.

-

He llegit i accepto el termes i condicions He leído y acepto los términos y condiciones

*Llei de Protecció de Dades, Condicions i Termes Legals + info

Les dades aportades per vostè s´incorporaran a un fitxer automatitzat titularitat de Sant Cugat Centre Comercial, amb domicili a l’Avinguda Via Augusta 2-14 de Sant Cugat del Vallès (Barcelona). El seu tractament estarà sotmès al Reglament General de Protecció de Dades (Reglament UE 2016/679) i la seva normativa de desenvolupament amb la finalitat d´utilitzar-se per a la comunicació i gestió de les campanyes comercials del Centre. Vostè té el dret d´accedir a l´informació de les seves dades, rectificar, cancel·lar i oposar-se al seu tractament. Vostè en qualsevol moment pot fer ús del dret de cancel·lació demanant-ho per escrit a l’adreça esmentada.

Los datos aportados por usted se incorporarán a un fichero automatizado titularidad de Sant Cugat Centre Comercial, con domicilio en la Avinguda Via Augusta 2-14 de Sant Cugat del Vallés (Barcelona). Su tratamiento estará sometido al Reglamento General de Protección de Datos (Reglamento UE 2016/679) y su normativa de desarrollo con la finalidad de utilizarse para la comunicación y gestión de las campañas comerciales del Centro. Usted tiene derecho de acceder a la información de sus datos, rectificar, cancelar y oponerse a su tratamiento. Usted en cualquier momento puede hacer uso del derecho de cancelación pidiéndolo por escrito a la dirección mencionada.

Hola XXXX!

El teu registre al Newsletter de Sant Cugat Centre Comercial i Oci s'ha realitzat amb èxit.

A partir d'ara rebràs totes les novetats i promocions que realitzem al centre.

Salutacions!

Sant Cugat Centre Comercial
Copyright 2023
[X]
Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per tal de recollir informació estadística sobre navegació i oferir-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, estarà acceptant el seu ús. Política de Cookies